Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Monaco loopt direct tegen nederlaag aan; Falcao scoort bij rentree

Laatste update:

AS Monaco komt dit seizoen uit in de groepsfase van de Champions League en wil de selectie derhalve nog van vers bloed voorzien. Les Rouge et Blanc haalden onder anderen Tieumoué Bakayoko en Maarten Stekelenburg al binnen, maar zitten ook nog achter twee spelers van Lorient aan: Bruno Ecuele Manga en aanvaller Vincent Aboubakar. De verdediger deed zondag door een schorsing niet mee, maar Aboubakar zette zich wel nadrukkelijker in de etalage.

De 22-jarige Kameroener, die onlangs nog in verband werd gebracht met AZ, opende na negen minuten de score door een strafschop voorbij Danijel Subasic te schieten. Stekelenburg was er nog niet bij en Subasic stond daardoor 'gewoon' tussen de palen; Falcao was nog niet fit genoeg om te starten. De Monegasken bakten er weinig van en moesten blijven oppassen voor de vlugge counters van de tegenstander. Na 26 minuten kreeg Monaco wel een uitstekende kans.

Een kopbal van Dimitar Berbatov werd voor de lijn weggekopt en keeper Benjamin Lecomte voorkwam dat João Moutinho voor de gelijkmaker kon zorgen. Trainer Leonardo Jardim greep na ruim een halfuur al in en haalde Bakayoko naar de kant ten faveure van Valère Germain, maar het zou tot de 78e minuut duren voordat Monaco langszij kwam. Berbatov versierde een goedkope strafschop en die werd benut door Falcao, die na een uur was ingevallen voor Lucas Ocampos. Op dat moment speelde Monaco al met tien man.

Na 68 minuten ontving Ricardo Carvalho namelijk zijn tweede gele kaart en ondanks deze ondertalsituatie werd Monaco sterker en kwam het door de goal van El Tigre dus langszij. Het lukte de runner-up van vorig seizoen echter niet om door te drukken. Sterker: Lorient ging er met de zege vandoor. De twintigjarige Valentin Lavigne bezorgde de gasten bij zijn debuut de zegepraal en Monaco verloor hierdoor voor het eerst in het huidige kalenderjaar in eigen huis in de Ligue 1.

-
'Vincent Aboubakar zou een goede versterking voor AS Monaco zijn'

Meer nieuws

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
6
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
18
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
12
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties