Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Monaco slaat slag en maakt melding van komst Tielemans

Laatste update:

Als een verrassing kwam de transfer al niet meer, want radiostation RMC meldde eerder op de woensdag al dat Tielemans de medische keuring reeds had ondergaan. De clubs doen geen mededelingen over de hoogte van de transfersom, maar bronnen melden dat het om een bedrag van 23 miljoen euro gaat. Tielemans lag in Brussel nog tot medio 2020 vast.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op


"Het Constant Vanden Stockstadion zal je missen Youri en we wensen je heel veel succes met dit nieuwe avontuur! Tot snel Sportingboy! Here is to you Youri Tielemans, Sporting loves you more than you will know!", valt er op de website van Anderlecht te lezen. "Monaco is een club met een ambitieus project en focust zich op jonge spelers", zegt Tielemans op de website van zijn nieuwe werkgever.

"Yannick Carrasco heeft mooie dingen over de club gezegd", aldus de Belgisch international over zijn collega bij de nationale ploeg, die voor Atlético Madrid uitkomt. "Al deze dingen hebben mij aangespoord om voor deze club te kiezen. Ik ben blij om hier nu te zijn. Ik ga er alles aan doen om mij hier verder te ontwikkelen en het club terug te betalen voor het vertrouwen dat men in mij heeft."

Denk jij dat Youri Tielemans gaat slagen bij AS Monaco?

Meer nieuws

Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
13
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
6
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties