Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Monaco stelt Henry aan: 'Ik ben blij om terug te zijn'

Laatste update:

De 41-jarige Henry staat maandag voor het eerst op het trainingsveld als coach van Monaco en zal worden geassisteerd door João Carlos Tralhao, die overkomt van de beloften van Benfica, en Patrick Kwame Ampadu, die de manager was van de Onder-18 van Arsenal. Henry is bij Monaco de opvolger van Leonardo Jardim.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

De Portugees werd donderdag ontslagen. Hij werd verantwoordelijk gehouden voor de stroeve start, want Monaco staat na negen speelronden met zes punten op de achttiende plaats. Enkel FC Nantes en Guingamp doen het slechter. In de groepsfase van de Champions League gingen de roodwitten onderuit tegen Atlético Madrid (1-2) en Borussia Dortmund (3-0).

"Ik bedank AS Monaco voor de kans om de club te coachen die zo speciaal voor mij is. Ik ben erg blij om terug te zijn en ben enorm gemotiveerd om de doelstellingen te halen. Ik kan niet wachten om met de spelers te gaan werken", reageert Henry, die van 1992 tot 1999 voor Monaco speelde en in 1996/97 de Ligue 1 won.

Een goede keuze van AS Monaco?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
22
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties