Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Roma dankt 'Borrigol' en zet glanzend record neer

Laatste update:

Roma scoorde pas laat en had zijn handen vol aan Chievo. Het tempo lag in het begin hoog en er werd voor elke vierkante meter gestreden, al vielen er maar weinig kansen te noteren. Marquinho schoot tweemaal van afstand ver over en naast en een pegel van Kevin Strootman werd gekeerd door Christian Puggioni. De Vliegende Ezels wonnen dit seizoen op vreemde bodem nog niet en verloren de laatste vijf wedstrijden, maar zegevierden vorig seizoen twee keer over Roma. In de hoofdstad werd het in maart 0-1 en Chievo bleek dit keer dus opnieuw een lastig te kraken noot voor i Giallorossi. De thuisploeg had een licht overwicht, maar Chievo verdedigde met het mes tussen de tanden en Borriello werd hierdoor nauwelijks gevaarlijk.

De Italiaanse spits moest het zonder de geblesseerden Francesco Totti en Gervinho zien te rooien en ook back Maicon was bij Roma afwezig. Trainer Rudi Garcia greep na een uur in en bracht Alessandro Florenzi in de ploeg ten koste van Marquinho en die wisseling bleek goud waard. Na 67 minuten ontving de middenvelder de bal van Adem Ljajic en lepelde de bal op het hoofd van Borriello, die de verre hoek vond: 1-0. Borrigol maakte zijn eerste competitiedoelpunt voor Roma sinds mei 2011 en liet Stadio Olimpico ontploffen. De treffer was belangrijk, want Roma wist dat het moest winnen na de zeges van Juventus en Napoli een avond eerder.

Roma, dat dit seizoen 17 van de 24 treffers na rust maakte, verdedigde de voorsprong met verve, want behoudens een schotje van Luca Rigoni hoefde doelman Morgan De Sanctis niet meer in actie te komen. De gastheer kreeg zelf nog de grootste kans op de 2-0, maar een vrije trap van Ljajic werd over de lat geslagen door Puggioni. Het bleef hierdoor, net als vorige week tegen Udinese, bij een minimale voorsprong voor Roma, dat zijn elfde competitieoverwinning op rij boekte en daarmee ook een persoonlijk record verbrak. Volgende week gaat Roma op bezoek bij Torino.

Bekijk hier het doelpunt van Marco Borriello

-
Wie pakt de Scudetto?

Meer nieuws

Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
1
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
2
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties