Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Roma haalt Marokkaan voor dertien miljoen en wacht op Strootman

Laatste update:

Benatia trainde donderdag al voor het eerst mee bij zijn nieuwe club en zaterdag werd ook het papierwerk geregeld. De 30-voudig international speelde sinds 2010 in Udine en hij kwam er tot 72 wedstrijden waarin hij 5 keer scoorde. Hij werd in het afgelopen seizoen meermaals in verband gebracht met een transfer, maar i Giallorossi gaan nu dus met Benatia aan de haal. De club hoopt ook snel de deal van Kevin Strootman te beklinken. Roma zou twintig miljoen willen betalen voor de linkspoot, maar PSV verlangt een keiharde bankgarantie.

Udinese maakt overigens dertien miljoen winst op de fysiek sterke Benatia. De verdediger kwam in 2010 namelijk voor vijf ton over van Clermont en eerder kwam Benatia voor onder meer Lorient en Tours. Het is niet bekend of hij is gehaald als de opvolger van Marquinhos. De negentienjarige Braziliaan wordt gevolgd door Barcelona en Paris Saint-Germain en laatstgenoemde club zou zijn bod op het toptalent hebben verhoogd naar dertig miljoen euro. Marquinhos zou in Parijs Thiago Silva moeten vervangen.

Meer nieuws

Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
1
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
5
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
8
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties