Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Roma heeft aan vliegende start genoeg en lijkt klaar voor Bayern

Laatste update:

Binnen vijf minuten konden de supporters van i Giallorossi al juichen in het Stadio Olimpico; uit een corner van Miralem Pjanic kopte Mattia Destro de 1-0 binnen. Chievo had even nodig om van deze tegenvaller te herstellen en dat leek te lukken, maar juist op het moment dat de gasten wat beter in hun spel kwamen scoorde Roma 2-0. Francesco Totti stuurde Adem Ljajic de diepte in en hij maakte het knap af.

Een klein kwartier voor rust leverde een overtreding op Daniele De Rossi de gastheren een penalty op, die werd benut door Totti: 3-0. Roma had de score verder op kunnen voeren, maar spaarde Chievo. In de tweede helft leek het team van trainer Rudi Garcia, dat dinsdag alweer in actie komt in de Champions League en het dan moet opnemen tegen Bayern München, het wel te geloven en werd er niet meer gescoord. Juventus gaat later op de avond op bezoek bij hekkensluiter Sassuolo.

-
Denk je dat AS Roma dit seizoen kampioen van Italië wordt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
5
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
119

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties