Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Roma houdt druk op Juve; Inter onderuit bij degradatiekandidaat

Laatste update:

Bologna - AS Roma 0-3
Roma, met Kevin Strootman in de basis, had de schaapjes na 45 minuten al op het droge tegen Bologna. Nadat Federico Fazio uit een hoekschop de 0-1 had gemaakt, verdubbelde Mohamed Salah op slag van rust de voordelige marge voor de Romeinen na een fraaie combinatie met Edin Dzeko. Bologna had in de eerste helft weinig in de melk te brokkelen tegen Roma, maar kwam na de onderbreking een stuk beter voor de dag. Doelman Wojciech Szczesny hield het team van Luciano Spalletti echter op de been, alvorens Dzeko het duel een kwartier voor tijd op slot gooide.

Crotone - Internazionale 2-1
Inter werd in Calabrië het slachtoffer van de scoringsdrift van Diego Falcinelli. De 25-jarige aanvaller bezorgde Crotone vorige week op bezoek bij Chievo met een late goal de eerste uitzege van het seizoen en ook het elftal van Stefano Pioli had geen grip op de Italiaan. Na een handsbal van Gary Medel opende Falcinelli vanaf de penaltystip de score, waarna de spits nog in de eerste helft voor de 2-0 tekende. Danilo D'Ambrosio verzorgde 25 minuten voor tijd met een intikker de aansluitingstreffer, maar verder dan dat zou Inter niet meer komen.

AC Milan - Palermo 4-0
Voor Milan was er halverwege het treffen met de Sicilianen al geen vuiltje aan de lucht en dat was grotendeels te danken aan Suso. De Spanjaard krulde al na zes minuten spelen een vrije trap in de bovenhoek en een kwartier later tikte Mario Pasalic vlak voor de lijn de 2-0 binnen. Dankzij Carlos Bacca gingen i Rossoneri met een 3-0 voorsprong de rust in en dat bleek in het tweede bedrijf ruimschoots genoeg voor de overwinning. De bezoekende degradatiekandidaat stelde er namelijk vrijwel niets tegenover en dankzij een knappe goal van Gerard Deulofeu eindigde het duel in 4-0.

-
Denk jij dat er nog Europees voetbal in zit voor AC Milan en Internazionale?

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
0
Olympiacos verrast Villa in Birmingham en mag dromen van finale in eigen land
6
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
24
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties