Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Roma houdt huis in San Siro ondanks uitblinkende Donnarumma

Laatste update:

Door toedoen van Gianluigi Donnarumma bleef de achterstand voor rust beperkt tot 'slechts' 0-2. De jonge doelman van Milan onderscheidde zich met twee fantastische reddingen. Na zestien minuten strekte Donnarumma zich na een afstandsschot van Diego Perotti, om de bal vervolgens met zijn vingertoppen tegen de paal te tikken. De stand was toen al 0-1 voor Roma. Bij een 0-2 stand, in minuut 38, verwerkte Donnarumma een bal opnieuw tegen de paal na een uiterste krachtsinspanning. Roma counterde razendsnel en het schot was van Radja Nainggolan, maar de keeper lag in de weg.

De doelpunten kon Donnarumma echter niet voorkomen. Tweemaal wist Dzeko de doelverdediger te verrassen. Bij de eerste treffer combineerde de competitietopscorer met Mohamed Salah en op die manier baande Roma zich een weg door de Milanese defensie. Uiteindelijk plaatste Dzeko de bal op fraaie wijze in de kruising. De 0-2 viel uit een corner: Dzeko kwam voor zijn man en kopte bij de eerste paal binnen. De Bosniër werd de eerste speler van Roma die minstens 27 keer in een Serie A-seizoen scoorde sinds Enrique Guaita dat deed in het seizoen 1934/35. Roma, overigens zonder de geschorste Kevin Strootman, rustte met een comfortabele voorsprong.

Halverwege de tweede helft kwam Dzeko oog in oog te staan met Donnarumma, maar de spits liet na zijn hattrick te completeren. Hij schoot naast en daardoor bleef Milan geloven in een comeback. Dat geloof werd een kwartier voor tijd versterkt door de aansluitingstreffer van Mario Pasalic. De middenvelder kopte binnen bij de tweede paal, nadat een hoekschop met het hoofd werd verlengd door Lucas Ocampos. Roma stelde echter al gauw weer orde op zaken. Stephan El Shaarawy, ex-speler van Milan, controleerde de bal aan de rand van het strafschopgebied en krulde fraai raak in de bovenhoek. Daniele De Rossi bepaalde de eindstand vanaf elf meter, nadat Gabriel Paletta zijn vierde rode kaart van het seizoen kreeg. Hij ontnam Salah een scoringskans.

-
Eindigt AS Roma als nummer twee in de Serie A?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties