Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Roma kan aanwinst voor dertien miljoen euro definitief vastleggen

Laatste update:

"Ik ben naar Roma gekomen om te laten zien wat ik kan, aan mezelf, de trainer en aan het Italiaanse voetbal in het algemeen. Ik hoop het vertrouwen dat de club in mij stelt terug te betalen en ik ben dan ook van plan om honderd procent te geven. Ik wil hier zoveel mogelijk geweldige dingen bereiken", zei El Shaarawy in een eerste reactie tegen Roma TV.

Il Faraone landde maandagavond op het vliegveld van Rome en sprak toen al van 'een geweldige kans': "Ik ben gelukkig en wil zo snel mogelijk aan de slag om de ploeg te helpen. Het is best emotioneel om terug te keren naar Italië. Verder heb ik niet zo veel te zeggen. Ik moet gewoon mijn best doen zodat Luciano Spalletti een beroep op mij kan doen."

DONE DEAL! Stephan El Shaarawy, 'de kleine Farao', gaat verder bij AS Roma. De Romeinen huren hem van AC Milan, nadat een huurverblijf bij AS Monaco niets opleverde. #succes #afwachten #ilfaraone #asroma #giallorossi #seriea

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Denk jij dat AS Roma de koopoptie op Stephan El Shaarawy gaat lichten?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
9
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties