Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Roma kiest voor oude bekende als trainer van Strootman en Moreno

Laatste update:

Di Francesco, die in Rome een contract tot medio 2019 is aangegaan, stond vijf jaar lang voor de spelersgroep van Sassuolo. De oud-voetballer leidde de club in zijn eerste seizoen, 2012/13, meteen naar de Serie A, als kampioen van de Serie B. Sassuolo bleef sindsdien op het allerhoogste niveau actief, met de zesde stek in het seizoen 2015/16 als hoogtepunt. Opvallend: in zijn eerste Serie A-seizoen werd hij na enkele matige resultaten ontslagen, maar hij werd in maart van die voetbaljaargang teruggehaald.

Di Francesco en AS Roma zijn geen onbekenden van elkaar: de oud-middenvelder speelde tussen 1997 en 2001 voor de Romeinen en vierde destijds ook de laatste landstitel van i Giallorossi. Als opvolger van de inmiddels bij Internazionale aangestelde Luciano Spalletti moet hij ervoor zorgen dat Kevin Strootman, Héctor Moreno en consorten ook komend seizoen weer een serieuze kandidaat in de strijd om de landstitel zijn. AS Roma speelt komend seizoen in de groepsfase van de Champions League.

Eusebio Di Francesco werd in 2001 kampioen met AS Roma en keert nu als opvolger van Luciano Spalletti terug in het Stadio Olimpico! #difrancesco #asroma #strootman #moreno #calcio #serieatim #bentornato

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el


Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
3
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
39
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties