Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Roma komt met hoopvol bericht over gezondheid Evan Ndicka

Laatste update:

Bij een 1-1 stand in de tweede helft vond het schrikmoment plaats. Zonder verdere aanleiding ging Ndicka naar de grond, en greep daarbij naar zijn hart.

Medici snelden naar de Ivoriaan toe en vervoerden hem zo snel als ze konden richting de kleedkamers. Uiteindelijk werd het duel tot nader order gestaakt.

Nu deelt Roma een hoopvol bericht, inclusief een beeld waarop Ndicka strijdbaar voor de camera poseert. I Giallorossi schrijven daarbij de volgende caption: "Het team heeft Ndicka bezocht in het ziekenhuis. Evan voelt zich beter en is vol goede moed. Hij zal in het ziekenhuis blijven voor verder onderzoek. Forza Evan!"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AS Roma (@officialasroma)

Onder meer de Italiaanse tak van Sky volgde de ontwikkelingen rond Ndicka van meet af aan op de voet. Er kon al snel worden uitgesloten dat de 24-jarige mandekker een hartaanval had gehad. La Gazzetta dello Sport vermoedt een longcompressie, veroorzaakt door enkele harde botsingen eerder in het duel. De daadwerkelijke aard van de klachten blijft echter onbekend.

Net als wanneer Udinese - AS Roma uitgespeeld wordt. Hoewel Ndicka in minuut 72 naar de grond ging, werd het duel pas officieel gestaakt in minuut 83. Het reglement van de Serie A schrijft voor dat de wedstrijd binnen vijftien dagen moet worden afgerond, met inachtneming van eventuele doordeweekse verplichtingen. Zo moet Roma donderdag aantreden voor de return van het Europa League-tweeluik met AC Milan.

Mochten de Romeinen Udinese nog opzijzetten, blijven ze volop in de race voor Champions League-voetbal. Dan komt Roma namelijk op één punt van nummer vier Bologna. De nummers één tot en met vier van Italië gaan rechtstreeks het miljardenbal in, terwijl de nummer vijf genoegen moet nemen met de Europa League. Ook de Conference League is nog een mogelijkheid, mocht Roma onverhoopt afglijden naar de zesde plaats.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
7
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties