Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Roma legt spectaculair bod neer in Eindhoven

Laatste update:

Roma, dat vorig seizoen met Maarten Stekelenburg (inmiddels verkocht) in de selectie als zesde finishte, deed tot dusverre nog geen grote transfers. Er wordt echter wel hevig getrokken aan Daniele De Rossi en Marquinhos, die samen tientallen miljoenen euro's kunnen opleveren bij verkoop. Mogelijk houdt de Romeinse club rekening met een aftocht van De Rossi en wordt Strootman als zijn opvolger beschouwd.

PSV raakt Strootman het liefst niet kwijt. De club verkocht Jeremain Lens aan Dynamo Kiev, Erik Pieters aan Stoke City, Dries Mertens aan Napoli en met Norwich City is men er al uit over een transfersom voor Ola Toivonen. De Zweed zelf wil echter naar een grotere, betere club en hoopt vurig dat die nog langskomt. Strootman wil ook graag een nieuwe stap zetten, zeker nu het halve elftal al weg is.

De 23-jarige Rotterdammer, die in januari 2011 van Sparta Rotterdam naar FC Utrecht ging en zes maanden later vertrok naar PSV, ontbrak dinsdagavond in de oefenwedstrijd PSV-FC Eindhoven. Dat duel eindigde in een 3-0 zege. Roma zou een som van zeventien miljoen euro hebben geboden. PSV hield echter vast aan twintig miljoen euro als vraagprijs, al zou het vijf miljoen euro minder ook al prima vinden.

17 miljoen euro voor Kevin Strootman is een...

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
0
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
11
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties