Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Roma maakt in Il Derby della Capitale einde aan goede reeks van Lazio

Laatste update:

Lazio had in de eerste 45 minuten zeker uitzicht op een doelpunt, maar het team van Simone Inzaghi was onzorgvuldig in de afwerking of stuitte op Robin Olsen. Pas na twintig minuten spelen vertoonde AS Roma een teken van leven. Thomas Strakosha voorkwam dat een schot van Edin Dzeko de 1-0 betekende en keerde daarna ook een inzet van Javier Pastore. In de 32e minuut liet Stephan El Shaarawy na de openingsgoal te maken, toen hij niet wist wat hij met een voorzet van Daniele De Rossi moest doen en uiteindelijk niets deed.

Voor Pastore zat het duel na 36 minuten erop: een kuitblessure dwong de middenvelder om plaats te maken voor Pellegrini. De invaller sloeg op slag van rust toe: na een scrimmage in het doelgebied van Strakosha was het de jongeling die de bal met zijn hak in het lege doel werkte: 1-0. Dik twintig minuten na rust verscheen de gelijkmaker op het scorebord en daar was Fazio schuldig aan. De verdediger maakte er als laatste man een janboel van en stelde daarmee Ciro Immobile in staat om diagonaal voor de 1-1 te zorgen.

AS Roma had slechts vier minuten nodig om weer aan de leiding te gaan en de basis voor de zege te leggen. Na een tackle van Milan Badelj op Pellegrini legde Kolarov aan voor een vrije trap en schoot hij het leer hard in de rechterhoek: 2-1. Het duel ging op en neer, met kansen voor Sergej Milinkovic-Savic en Kolarov, en uiteindelijk gooide Fazio het duel in het slot. Hij kopte raak na een vrije trap van Pellegrini: 3-1. Lazio, dat vijf officiële zeges op rij had geboekt, blijft vierde met twaalf punten, terwijl AS Roma de stadsgenoot op een punt nadert en voorlopig de vijfde plaats inneemt.

-
Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
67
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties