Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Roma pakt met basisspeler Stekelenburg nipte voorsprong tegen Inter

Laatste update:

Roma en Inter stonden afgelopen zondag ook al tegenover elkaar, toen in de competitie, en gingen in het weekend met een gelijkspel (1-1) uit elkaar. Roma was niet van plan om opnieuw te remiseren en schoot uit de startblokken, met vroege mogelijkheden voor Mattia Destro. Hij schoot echter over en dwong Samir Handanovic met een redding, maar Alessandro Florenzi bracht Roma vervolgens alsnog op een verdiende voorsprong. Hij werd niet goed gedekt bij een voorzet van Ivan Piris en kopte fraai binnen achter de kansloze Handanovic. Het antwoord van Inter kwam van Fredy Guarin, die de buitenkant van de paal raakte.

Kort hierna had Roma de score moeten verdubbelen. Francesco Totti kwam alleen voor Handanovic te staan, maar wilde de keeper uitspelen in plaats van direct op doel schieten. Dat ging niet helemaal zoals gepland en toen Totti de bal toch nog terug kon leggen op Erik Lamela, kon Andrea Ranocchia diens inzet van de doellijn halen. Lamela was even later te zelfzuchtig en schoot over terwijl Destro helemaal vrij stond en Destro kon kort hierna niet profiteren van een blunder van Ranocchia. Inter had het dus erg moeilijk en de 2-0 kwam dan ook niet uit de lucht vallen. Opnieuw schreef Piris een assist op zijn naam: ditmaal was het Destro die zijn voorzet binnen kopte.

Een bizar moment zorgde even later ook nog bijna voor de 3-0. Handanovic leek verrast te worden door een lage voorzet van Destro en tikte de bal tegen zijn eigen lat, maar het leder verdween niet over de doellijn. Aan de overkant ging Federico Balzaretti in de fout, waardoor Stekelenburg moest ingrijpen, en de keeper slaagde er in om Guarin van het scoren af te houden. Stekelenburg kon echter niet voorkomen dat Inter kort voor rust toch weer terug in de wedstrijd kwam, want de doelman had geen antwoord op een intikker van Rodrigo Palacio, die een vrije trap van Esteban Cambiasso op waarde inschatte. Nicolas Burdisso was de aanvaller compleet kwijtgeraakt.

Roma ging daardoor slechts met een minimale voorsprong de tweede helft in, terwijl het meer had verdiend. Inter kwam na rust met een andere formatie het veld op en de ploeg kwam in de tweede vijfenveertig minuten ook wat beter voor de dag. Guarin kreeg een mogelijkheid, maar schoot teleurstellend naast, terwijl aan de overkant Totti een kans op de 3-1 onbenut liet. Het bleef zodoende erg spannend in het Stadio Olimpico en ook Destro miste een kans op een vergroting van de marge, voordat Inter nog gevaarlijk werd via Ricky Álvarez en Palacio. Zij kregen de gelijkmaker niet op het scorebord, waardoor Roma in de return een nipte voorsprong zal verdedigen.

-
Maarten Stekelenburg is de beste keeper van AS Roma

Meer nieuws

Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
0
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
46
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
53
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
40
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties