Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Roma slaat slag en haalt José Mourinho binnen

Laatste update:

"We vinden het echt geweldig dat José Mourinho binnenkort deel uitmaakt van de AS Roma-familie", jubelen clubpresident Dan Friedkin en vice-president Ryan Friedkin dinsdag in een gezamenlijk statement op de website van de Italianen. "Het is een geweldige kampioen die zich op elk niveau heeft bewezen als trainer. Met zijn waanzinnige leiderschapskwaliteiten en ruime ervaring zal José een hoop toevoegen aan ons ambitieuze project voor de komende jaren. Zijn aanstelling is een grote stap in het bouwen van een winnaarscultuur voor de lange termijn."

Mourinho is vooral dankbaar voor de kans die hem wordt geboden door AS Roma. "Mijn dank gaat uit naar de familie Friedkin om mij het vertrouwen te geven om deze club te mogen leiden. En om deel uit te maken van hun visie. Na enkele gesprekken met de eigenaren had ik gelijk door wat voor ambities ze hebben bij deze club. Die ambities komen precies overeen met die ambities die mij als trainer altijd hebben gemotiveerd. In de komende jaren willen we samen successen behalen voor deze club." Mourinho is daarnaast lovend over de Roma-aanhang. "Hun passie heeft mij overtuigd. Ik kan niet wachten op komend seizoen."

Mourinho beleefde eerder in Italië één van zijn meest succesvolle periodes als trainer. Met Internazionale veroverde de nieuwbakken Roma-coach namelijk de landstitel (tweemaal), Coppa Italia en als absoluut hoogtepunt de Champions League in 2010. In 2009 werd hij als coach van Inter uitgeroepen tot Wereldclubtrainer van het Jaar. Mourinho werd op maandag 19 april op straat gezet door Tottenham Hotspur, na een dienstverband van bijna anderhalf jaar.

Verstandige keuze van AS Roma?

Meer nieuws

Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
0
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
23
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
8
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties