Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'AS Roma voert moeizame gesprekken over Kluivert; drie clubs geïnteresseerd'

Laatste update:

Kluivert heeft naar verluidt door laten schemeren graag ook volgend seizoen het shirt van Nice aan te trekken, maar zit voorlopig in de wachtkamer. De voormalig Ajacied heeft zijn trainer Christophe Galtier weliswaar overtuigd van zijn meerwaarde, maar de vorig jaar afgesproken optie van veertien miljoen euro is les Aiglons dus te gortig. De onderhandelingen met AS Roma over een lager transferbedrag verlopen voorlopig moeizaam.

Volgens Il Tempo heeft Kluivert met zijn prestaties het afgelopen seizoen indruk gemaakt in de Ligue 1, want ook Olympique Marseille en AS Monaco zouden achter de tweevoudig Oranje-international aan zitten. Kluivert hoeft volgens de krant in elk geval niet te rekenen op een terugkeer naar AS Roma, omdat José Mourinho dat niet ziet zitten. Kluivert staat al sinds 2018 onder contract in de Italiaanse hoofdstad en werd in 2020 ook al een seizoen uitgeleend aan RB Leipzig. Zijn contract in Rome loopt door tot medio 2023, waardoor een definitieve transfer deze zomer zeer waarschijnlijk lijkt.

Kluivert kende een wisselvallig seizoen bij Nice, waarin hij in het begin een zware hamstringblessure opliep. Toch stond de linksbuiten als hij fit was doorgaans in de basis. In totaal kwam hij tot 6 goals en 6 assists in 31 officiële optredens, waarvan 27 keer als starter. Het is overigens de vraag of Galtier volgend seizoen nog voor de spelersgroep staat in de Zuid-Franse badplaats, omdat de coach zeer nadrukkelijk aan Paris Saint-Germain wordt gelinkt. Vincent Kompany wordt genoemd als mogelijke opvolger van Galtier in Nice.

Meer nieuws

Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
13
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
12
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
11
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties