Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Roma zegeviert bij spannende stadsderby over De Vrij en co

Laatste update:

Het bezoek leek zeer voortvarend van start te gaan, aangezien Ciro Immobile al na anderhalf minuut had gescoord: de aanvaller stond echter buitenspel, waardoor de goal werd afgekeurd. In het eerste kwartier viel er voor de rest weinig te beleven bij de krachtmeting. Edin Dzeko werd daarna wakker en was tweemaal dicht bij de openingstreffer, maar de Bosnische spits had het vizier niet op scherp staan.

De thuisploeg, met Kevin Strootman in de basis, was de meest dominante ploeg, maar grote mogelijkheden creëren zat er voor AS Roma niet in. Lazio werd zelden gevaarlijk en kon slechts één keer tussen de palen schieten. In het tweede bedrijf stelde de thuisploeg snel orde op zaken, mede door een penalty van Diego Perotti, die stapvoets naar de bal liep en koelbloedig afrondde. Radja Nainggolan leek acht minuten na rust al de wedstrijd te beslissen door het leer zeer strak achter Strakosha te deponeren: 2-0.

Lazio, waarbij Stefan de Vrij negentig minuten maakte, probeerde de aansluitingstreffer te produceren en kreeg twintig minuten voor tijd de ideale gelegenheid middels een penalty na een handsbal van Konstantinos Manolas. Immobile ging achter de bal staan en verschalkte Alisson: 2-1. De uitploeg probeerde in de slotfase nog wat te forceren, maar verder dan wat hachelijke momenten kwam Lazio niet meer.

-
Eindigt AS Roma dit seizoen hoger op de ranglijst dan Lazio?

Meer nieuws

Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
4
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
23
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
11
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
15
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties