Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Asensio laat Zidane wéér genieten: 'Er zal gedoe zijn rondom Asensio'

Laatste update:

"Niet alleen Asensio doet geweldige dingen", zo benadrukte Zinédine Zidane na afloop. "De selectie wil blijven winnen. Ik geniet van de ontwikkelingen. Ik houd van voetbal. Als zo´n goal gemaakt wordt, geniet iedereen. Ik ook." Aan Zidane de taak om het sterkst mogelijke elftal binnen de lijnen te brengen. Ofschoon zijn kwaliteiten buiten kijf staan, was Asensio afgelopen seizoen niet van een basisplaats verzekerd.

"Er zal gedoe zijn rondom Asensio", zo blikte Zidane vooruit op de opstellingen van de komende maanden. "Maar niet alleen met Asensio. Iedereen steekt in goede vorm en iedereen grijpt zijn kans met beide handen aan. Ik heb een spectaculaire selectie. We merken zelf niet wanneer een bepaalde speler op de bank blijft. Isco speelde een geweldige wedstrijd in Barcelona. En ja, het is hard om dan weer op de bank te moeten zitten. Het seizoen is echter lang, meer dan 65 wedstrijden."

"Als je drie of vier veranderingen doorvoert en de dynamiek van het elftal verandert niet, dan heb je een reden om tevreden te zijn." Zidane vindt niet dat Real Madrid de torenhoge favoriet voor de landstitel is. "Nee. En dat zeg ik niet om ons in te dekken", zo benadrukte de Fransman. "Het is een lange en moeilijke weg. De landstitel zal gewonnen moeten worden en deze prijs zal net als afgelopen seizoen pas in de slotfase worden uitgedeeld. Dat weten we."

-
Marco Asensio moet in de belangrijkste wedstrijden altijd in de basis staan

Meer nieuws

Hans Kraay peutert antwoord los: derde versterking voor FC Twente een feit
0
Southampton verslaat Leeds United op Wembley en keert terug naar Premier League
17
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stéphanie Frappart wordt aangevallen na finale: politie moet redding brengen
20
Antonio Conte gaat 6,5 à 7 miljoen euro netto verdienen bij nieuwe club
12
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Go Ahead Eagles
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties