Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Asensio voorkomt gezichtsverlies voor pover B-elftal van Real Madrid

Laatste update:

Real Madrid, dat met een B-elftal aantrad, domineerde de eerste helft, maar Leganés speelde compact voetbal en stond niet toe dat het team van Zidane daadwerkelijk gevaarlijk kon worden. De grootste kans voor rust was voor Mateo Kovacic: na een fout van Rubén Pérez stond de Kroaat oog in oog met Nereo Champagne en werkte hij de bal ruim naast.

Geen van beide teams slaagde er in de eerste 45 minuten zelfs in om de bal gericht op doel te schieten. Domper op de eerste helft van Real Madrid was het uitvallen van Jesús Vallejo. De jonge verdediger moest zich na veertien minuten spelen al laten vervangen door Nacho Fernández, die meteen de oudste Merengue op het veld was

In de tweede helft kroop Leganés meer uit zijn schulp; de thuisploeg zocht met regelmaat het doelgebied van Kiko Casilla op. De doelman reageerde onder meer goed op een volley van Claude Beauvue. Het aluminium stond in de 66e minuut zelfs een treffer van Leganés in de weg, toen Marcos Llorente een vrije trap op zijn eigen lat kopte.

Eén minuut voor tijd bracht Asensio de wedstrijd alsnog uit balans. Na een goede voorzet van Theo Hernández vanaf links werkte de aanvallende middenvelder de bal in één keer hoog achter Champagne. Daar had Leganés, dat de laatste twintig minuten met Nordin Amrabat speelde, geen antwoord op.

-
Denk jij dat Real Madrid de Copa del Rey gaat winnen?

Meer nieuws

Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
7
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
10
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
16
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
14
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties