Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ashley Cole bedreigd met afknippen van vingers bij gewelddadige overval

Laatste update:

Een overvaller dreigde tijdens de gewelddadige inbraak om de vingers van de 107-voudig international van Engeland af te knippen met een tang. De 34-jarige Kurtis Dilks wordt ervan beschuldigd deel uit te maken van een vierkoppige bende die op 21 januari 2020 het huis van de voormalig profvoetballer binnendrong met een voorhamer. Bij de rechtszaak wordt duidelijk dat er tijdens de inbraak horloges, mobiele telefoons, contant geld, een Gucci-tas, een koptelefoon en een autosleutel werden gestolen.

Dilks zou samen met twee andere medeverdachten ook een andere overval hebben beraamd op het huis van voormalig Tottenham Hotspur-middenvelder Tom Huddlestone. De 35-jarige voetballer - die momenteel onder contract staat bij Hull City, was niet aanwezig toen drie verdachten zouden hebben ingebroken in zijn woning in Lincolnshire. Huddlestone's vrouw Joanna Dixon lag op dat moment in bed met hun zoontje, maar werd gevraagd hem neer te leggen toen de inbrekers probeerden haar met tie wraps in bedwang te houden. De overvallers gingen er uiteindelijk met ongeveer 600 duizend euro aan handtassen en sieraden vandoor.

De aanklager noemt de overvallen van de groep 'zeer ernstig, zorgvuldig gepland en soms meedogenloos uitgevoerd'. "De aanwezigheid van huiseigenaren weerhield deze verdachten niet. Zij waren gewapend met wapens en de middelen om hen te overmeesteren. De aanwezigheid van kinderen bracht hen niet van hun stuk", zo wordt de aanklager geciteerd door GOAL. De vrouw van Ashley Cole, Sharon Canu, was op dat moment thuis met haar twee jonge kinderen en zij had geprobeerd de politie te bellen terwijl ze zich verstopte in een kledingkast. "Een van de overvallers trok de deur van de kledingkast open en pakte de telefoon uit haar handen. Ze zag vervolgens Ashley Cole op zijn knieën met zijn handen op zijn rug gebonden."

De aanklager zegt dat Canu aanvankelijk weigerde om zich vast te laten binden door de overvallers, maar hiervan afstapte toen ze met een mes werd bedreigd in het bijzijn van haar kinderen. Een van de overvallers was gewapend met een tang en dreigde naar verluidt Cole te martelen, waarbij hij zei: "Laten we zijn vingers afknippen." Uit de rechtszaak kwam naar voren dat de overvallers uiteindelijk vluchtten nadat een van hen 'politie' had geroepen. Alle verdachten ontkenden tijdens de rechtszaak betrokkenheid bij de reeks overvallen.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
11
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties