Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Assaidi mogelijk nieuwe klapper voor Fries handelshuis

Laatste update:

Het is 3 juni 2009, De Graafschap staat aan de vooravond van het beslissende play-off duel om lijfsbehoud in de Eredivisie tegen RKC Waalwijk. Ben Sahar, die dat seizoen één van de belangrijkste spelers was van de club uit Doetinchem en opviel in de Eredivisie, zou volgens verschillende media niet in het basiselftal staan. De huurling van Chelsea werd door trainer Darije Kalezic aan de kant gehouden en niet zonder reden. Assaidi genoot de voorkeur van de coach omdat hij een drietal weken eerder De Graafschap behoedde van rechtstreekse degradatie. In de laatste minuut van het uitduel tegen NAC Breda omspeelde de linksvoor meerdere spelers van de tegenpartij om uiteindelijk de bal hard in het doel van keeper Jelle ten Rouwelaar te schieten.

Kennelijk zaten er een aantal scouts van sc Heerenveen op de tribune, want enkele maanden later werd de buitenspeler gepresenteerd als laatste aankoop van de Friese subtopper. Sollied wilde nog een creatieve speler om het verlies van Danijel Pranjic enigszins te dekken en had al meerdere malen geopperd om Bryan Ruiz te contracteren. De Costa Ricaan koos echter voor FC Twente, waarna Assaidi de oplossing bleek te zijn. Na het vertrek van de Noorse trainer die Heerenveen de eerste tastbare prijs in de geschiedenis liet winnen werd De Jonge de nieuwe coach. De voormalig trainer van De Graafschap zag het talent in de aanvaller en gooide hem gelijk in het diepe.

Het resultaat hiervan mag als positief gezien worden. Assaidi maakt een stormachtige ontwikkeling door en zorgt grotendeels voor de toevoer van het kanon in de spits, genaamd Michal Papadopoulos. Al meerdere malen wist de Tsjechische aanvaller te scoren op aangeven van Assaidi, die onder andere met Roy Beerens de voorzetten moet verzorgen. Al meerdere keren was de snelle, ranke buitenspeler dichtbij een doelpunt, maar dit weekend kwam hij pas voor het eerst op het scorebord namens Heerenveen. Tegen Heracles maakte hij, na een assist van routinier Gerald Sibon, de aansluitingstreffer. Het mocht echter niet baten, want de Friese voetbalclub verloor met 3-1 op het kunstgras in Almelo. Desondanks is het wel een teken aan de wand dat Assaidi, die overigens eigenaar is van een stel longen met een enorme luchtcapaciteit, kan uitgroeien tot het meest recente handelswaar van de ploeg die al veel grote spelers afleverde aan zowel nationale als internationale topploegen.

Om de rechtsbenige aanvaller nu meteen te vergelijken met spelers als Danijel Pranjic, Miralem Sulejmani, Georgios Samaras, Afonso Alves en Klaas-Jan Huntelaar is misschien een tikkeltje overdreven, maar toch is het een feit dat Assaidi behoorlijk aan de weg timmert. Zelfs al draait het gehele team niet als gewenst, toch staat daar op linksvoor een zelfverzekerde speler die alle facetten bezit van een aanvaller van formaat. Elke week is Assaidi één van de spelers die opvalt bij sc Heerenveen, één van de spelers die zich onderscheidt door zijn enorme werklust. In tijden waarin het allemaal niet helemaal gaat zoals iedereen het graag wil zien, is hard werken nog altijd de beste optie. De aanvaller neemt op dat gebied de hele ploeg op sleeptouw met zijn dreigende acties en goed aangesneden voorzetten.

Als de voormalig speler van FC Omniworld en De Graafschap deze stijgende lijn weet vol te houden, ligt er een mooie toekomst in het verschiet voor de in Beni Boughari (Marokko) geboren Nederlander. In een interview met sc Heerenveen TV was Assaidi zich er echter ook van bewust dat er altijd nog verbeteringen kunnen plaatsvinden. Zo komt de vleugelspeler geregeld om zijn directe tegenstander heen, maar de voorzetting is niet altijd even oogstrelend. Van nature is Assaidi rechtsbenig en omdat hij regelmatig op de linkervleugel speelt zal hij ook moeten werken aan zijn voorzet met links. Als hij hier zich optimaal in weer te verbeteren, zou de huidige nummer acht van sc Heerenveen zomaar voor veel geld kunnen vertrekken bij de Friese club. Wat zijn grote droom is, vroeg de interviewer van Heerenveen.TV? "Ik heb niet echt een droom, maar Real Madrid zou op zich wel mooi zijn. Maar eerst slagen bij Heerenveen, pas dan kijk ik verder."

Meer nieuws

Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
11
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
12
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
22
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
42
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties