Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Assistent van Fortuna reageert stomverbaasd op vraag van Hélène Hendriks

Laatste update:

Tijdens de tweede helft werd de bank van Fortuna gefilmd en was te zien dat twee stafleden met oordopjes in zaten en een telefoon in de handen hadden. Dat is in strijd met de regels, die zeggen dat een hoofdtrainer niet in contact mag staan met zijn staf tijdens een wedstrijd waarvoor hij geschorst is. Volgens Chocarro, die performance coach is in Sittard en bij afwezigheid van Velázquez met de pers sprak, brak Fortuna geen regels. "Sorry, wat bedoel je?", zo reageerde de Spanjaard op de vraag van Hendriks wat hij over de telefoon allemaal had besproken met Velázquez.

"Nee, nee, ik heb niet met Julio gesproken", legde Chocarro uit toen hij begreep wat Hendriks bedoelde. "We hebben altijd contact met onze analisten op de tribunes, dus daar heb ik mee gesproken. Daar hebben we ook een iPad voor. Je zult zien dat als je onze laatste wedstrijden terugkijkt, wij altijd mensen op de bank hebben die aan het bellen zijn." Het zou kunnen dat de KNVB nog een onderzoek gaat instellen naar het incident.

Zonder Velázquez slaagde Fortuna er niet om het Feyenoord lastig te maken. De Rotterdammers leidden na de eerste helft al met 0-3 dankzij een eigen goal van Ximo Navarro, een rake kanonskogel van Mats Wieffer en een uitgepakt cadeautje voor Santiago Giménez. Uiteindelijk eindigde de ontmoeting in Sittard in 2-4, omdat de Limburgers in de tweede helft via Deroy Duarte en Dimitris Siovas nog iets terug konden doen. De vierde goal voor de formatie van Arne Slot kwam op naam van Igor Paixão.

Eredivisie
Fortuna Sittard
2 - 4
Feyenoord

Meer nieuws

Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
29
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
40
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
11
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13
PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
18
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties