Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Assistkoning' Liverpool heeft wereldrecord te pakken: 'Het is een grote eer'

Laatste update:

"Het is een grote eer", reageert Alexander-Arnold op de uitverkiezing. "Ik heb altijd drang naar voren om er zo voor te zorgen dat we als elftal kansen afdwingen. Andere spelers moeten natuurlijk voor de doelpunten zorgen, en zonder ploeggenoten ben ik ook nergens. Ik wil ook de manager (Jürgen Klopp, red.) en de mensen die achter de schermen werken bedanken. Zonder hen was dit record niet mogelijk geweest."

Alexander-Arnold was als kind al bekend met het Guinness World Records Book. "Dat boek vond ik toen al grappig om te lezen, om te zien welke records erin stonden en wat de mensen overal ter wereld zoal bezighield. Het vervult mij met enorm veel trots dat ik dit record te pakken heb, dat geldt overigens voor mijn hele familie. Hopelijk blijft het record nog jaren in de boeken staan."

De vleugelverdediger was afgelopen seizoen in een strijd verwikkeld met Andrew Robertson, de linksback van Liverpool die in totaal elf assists liet aantekenen. "Hij dacht waarschijnlijk dat hij al had gewonnen!", zegt Alexander-Arnold met een kwinkslag. "Aan het einde van vorig seizoen waren we allebei in topvorm en het droeg zeker bij aan de overwinningen die cruciaal waren voor het elftal." Liverpool veroverde de Champions League door in de finale af te rekenen met Tottenham Hotspur (0-2).

-
Zie jij Liverpool dit seizoen kampioen worden?

Meer nieuws

RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
8
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
48
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
2
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
6
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties