Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aston Villa deelt boete van 58.000 euro uit: 'Pas op voor de bloedzuigers'

Laatste update:

De 21-jarige linkspoot nodigde voor zijn verjaardag een aantal vrienden uit in Birmingham en de politie moest die personen vanwege de geluidsoverlast uiteindelijk wegsturen. Tony Xia, de eigenaar van Aston Villa, heeft via Twitter inmiddels gereageerd: "Dit is geen waarschuwing, maar een advies van bij wijze van spreken een oudere broer. Ik vertrouw erop dat Jack hiervan leert en een echte man kan worden", schrijft Xia in een reactie op enkele vragen van supporters.

"Je moet gewoon iedere minuut gefocust zijn, binnen en buiten het veld. Je moet je daarnaast door de juiste mensen laten omringen en niet met mensen die jou teleurstellen!" Ook oud-spits Stan Collymore heeft via Twitter zijn zorgen geuit over de jeugdinternational: "Ontdoe je van de pure bloedzuigers, want anders ben je zo klaar! Dat kan ik je beloven!"

-
Is Aston Villa het plafond voor Jack Grealish, denk je?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
1
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
4
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
8
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
15
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties