Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aston Villa haalt nieuwe aanvalspartner voor El Ghazi weg bij Chelsea

Laatste update:

De transferwindow sloot in Engeland al op 9 augustus, maar tot vrijdag konden clubs uit de lagere divisies dan de Premier League nog spelers huren. Aston Villa, dat dit seizoen uitkomt in de Championship, heeft een geheel nieuwe voorhoede van huurlingen: behalve rechtsbuiten El Ghazi en spits Abraham is ook linksbuiten Yannick Bolasie op huurbasis naar Villa Park gegaan. Het totaal aantal nieuwkomers staat op zeven, van wie er vijf worden gehuurd.

Eerder deze week schreven Engelse media dat Abraham wilde vechten voor zijn kans bij Chelsea. Trainer Maurizio Sarri hoopte de jongeling tot januari te behouden, maar Abraham zou op het laatste moment toch zijn zinnen op een transfer hebben gezet. Hij kampt met de concurrentie van Álvaro Morata en Olivier Giroud. Bovendien zou Sarri van plan zijn om Eden Hazard om te turnen tot valse nummer negen, zoals hij bij Napoli deed met Dries Mertens.

Voor Abraham was er dus weinig perspectief. In het verleden bewees de tweevoudig international van Engeland dat hij in de Championship tot zijn recht komt: in het seizoen 2016/17 kwam hij als huurling tot 41 duels en 23 doelpunten voor Bristol City. Vorig seizoen werd hij gestald bij Swansea City, waarvoor Abraham tot 31 Premier League-optredens en 5 treffers kwam. "Ik verheug me op dit nieuwe hoofdstuk", zegt hij op de website van Aston Villa. "Dit is een grote club die thuishoort in de Premier League. Ik ben hierheen gekomen om ze daarbij te helpen."

Gaat Tammy Abraham slagen bij Aston Villa?

Meer nieuws

Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
6
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
3
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
3
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
8
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
4
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties