Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aston Villa kent bloedstollende generale bij Luton en is klaar voor Ajax

Laatste update:

Velen spraken al van 'de slechtst mogelijke loting', toen Aston Villa als tegenstander van Ajax uit de koker rolde. De Amsterdammers nemen het in een tweeluik - waarvan deel één op 7 maart plaatsvindt - op tegen de club uit Birmingham.

Zaterdag werd duidelijk dat de vrees gegrond is. De ploeg van Unai Emery ging flitsend van start tegen Luton, dat het precies een kwart wedstrijd dichthield.

Met 23 minuten op de klok mocht Villa een corner nemen. Leon Bailey ging achter de bal staan, en mikte op het hoofd van Ollie Watkins: 0-1. Het was treffer nummer vijftien dit seizoen voor de aanvaller, waarmee hij zijn (record)productie van vorig seizoen evenaarde. Toen had Watkins er echter 37 duels voor nodig.

In duel 27 van dit jaar prikte hij er bovendien nog eentje bij. Die mocht wel grotendeels op het conto van Douglas Luiz. De Braziliaan nam een vrije trap zeer slim, waardoor Watkins alleen voor Luton-doelman Thomas Kaminski kwam te staan. De Belg werd met een bekeken schuiver kansloos gelaten: 0-2.

Villa kon met recht fluitend de rust in. Luton kwam er niet aan te pas, wat de wederopstanding des te verrassender maakte. In de tweede helft oogde Luton fris, waar het in minuut 66 voor beloond werd. Tahith Chong maakte hem: de Nederlander frommelde binnen bij een scrimmage na een hoekschop.

Luton rook bloed en drukte Villa met de rug tegen de muur. Die hield tot een kwartier voor tijd stand. Weer was het een dood spelmoment: Carlton Morris werkte een vrije trap van Alfie Doughty binnen. Daarmee leek Luton een punt veilig te stellen.

Tot Digne een minuut voor tijd toesloeg. De invaller kopte binnen uit een voorzet van Moussa Diaby. Daardoor komt Aston Villa op 55 punten, waarmee het de vierde plek verstevigt. Luton blijft op twintig punten en moet blijven vrezen voor degradatie. The Hatters raakten tot overmaat van ramp ook nog Chong kwijt in de slotfase. De aanvaller moest geblesseerd van het veld.

Meer nieuws

V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
1
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
4
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
18
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties