Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aston Villa troeft Ajax binnen tien dagen af met komst van Deen

Laatste update:

Middels een kort statement geven the Villans aan bezig te zijn met de komst van de aanvaller, die aan zowel de linker- als rechterkant kan spelen. "We kunnen bevestigen dat we in onderhandeling zijn met Aalborg BK. De club verwacht de deal in de komende tien dagen af te zullen ronden, afhankelijk van een medische keuring en een persoonlijk akkoord", aldus de Premier League-club.

Helenius debuteerde in het seizoen 2009/10 voor Aalborg, maar speelde toen maar één wedstrijd. Het jaar erop maakte hij vijf goals en in het seizoen 2011/12 volgde zijn doorbraak in de Deense competitie, toen hij dertien keer scoorde. Afgelopen seizoen verbeterde hij dat aantal nog eens tot zestien stuks. Behalve Ajax was ook Torino erg geïnteresseerd in de drievoudig A-international.

Had Ajax een extra aanvaller goed kunnen gebruiken?

Meer nieuws

Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
228
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
10
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
34
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
15
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
35
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties