Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aston Villa werkt aan onverwachte dubbelslag bij Vitesse en Feyenoord

Laatste update:

Eerder deze week berichtte fankanaal KuipTalk van Feyenoord dat Bogarde op weg was naar een nog onbekende Engelse club. De jonge verdedigende middenvelder van Feyenoord Onder-17 werd in verband gebracht met Arsenal en Tottenham Hotspur, terwijl ook clubs als Borussia Dortmund, Schalke '04, Juventus en AC Milan belangstelling zouden hebben getoond. Een overstap naar Aston Villa zou daarom vrij verrassend zijn. Feyenoord wilde Bogarde graag vastleggen, maar beide partijen kwamen er niet uit na maandenlange onderhandelingen.

De overstap van Swinkels lijkt al nagenoeg zeker. De Gelderlander maakte eerder op de zaterdag al melding van de overstap van de verdediger uit Sint-Oedenrode. Swinkels, tweevoudig international van Oranje Onder-15, begon het afgelopen seizoen bij de Onder-16 van Vitesse en werd halverwege doorgeschoven naar de Onder-17. Zijn transfer is 'uitzonderlijk', aldus de krant: de afgelopen jaren is geen enkele jeugdspeler van Vitesse rechtstreeks naar een buitenlandse club vertrokken.

Aangezien Bogarde en Swinkels geen contract hebben bij hun club, zou Aston Villa slechts een opleidingsvergoeding hoeven te betalen. Als het lukt, halen the Villans twee spelers binnen die nagenoeg even oud zijn. Bogarde werd op 5 januari 2004 geboren; Swinkels zag één dag later het levenslicht. Bogarde is de neef van oud-international Winston Bogarde en van TSG Hoffenheim-talent Melayro Bogarde.

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties