Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NAC Breda schakelt na mislopen van Etienne Vaessen snel met presentatie van nieuwe doelman

Laatste update:

De 25-jarige sluitpost tekent een contract voor twee jaar, met een eenzijdige optie vanuit NAC voor nog een derde jaar. Bielica speelde de afgelopen drie seizoenen voor Górnik Zabrze, dat uitkomt op het hoogste niveau van Polen.

De 1,91 meter lange doelman doorliep er de gehele jeugdopleiding. In totaal speelde hij 80 officiële duels in de hoofdmacht van Górnik Zabrze. Daarin moest hij 98 tegentreffers incasseren. 24 keer noteerde Bielica een clean sheet.

Peter Maas is als technisch directeur van NAC verheugd met de komst van de Poolse keeper. "Daniel is een ambitieuze doelman met veel lengte, die ondanks zijn jonge leeftijd al heel wat vlieguren heeft gemaakt in een sterke competitie. We verwachten dan ook dat Daniel zich snel zal aanpassen aan het niveau van de Eredivisie."

Etienne Vaessen


NAC was ook in de markt voor RKC-doelman Etienne Vaessen. De Bredanaar bleek uiteindelijk echter te duur, waarna de promovendus doorschakelde naar Bielica. De kersverse aanwinst geldt als beoogde eerste doelman en gaat de concurrentiestrijd aan met Roy Kortsmit en Aron van Lare.

NAC verlengde eerder al met spits Elías Már Ómarsson, terwijl smaakmakers als Jan van den Bergh, Dominik Janosek en Sigurd Hausen na het realiseren van de promotie naar de Eredivisie lieten weten dat ze de club trouw willen blijven.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Programma, uitslagen en standen van het EK: alle achtstefinalisten bekend
5
Turkije verslaat tiental Tsjechië en krijgt op papier gunstige achtste finale
54
Nederland speelt tegen Roemenië en heeft ook daarna in potentie gunstig schema
79
Oranje treft Roemenië na daverende stunt van Georgië tegen Portugal
109
Van Hooijdonk baalt: 'Van Basten richt pijlen al vijf jaar op hem, makkelijk'
35
Zeer ongunstige ontwikkeling voor Nederland in duel Tsjechië - Turkije
81

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties