Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atalanta in diepe rouw om overlijden Andrea Rinaldi (19)

Laatste update:

"Net als op het veld was je ook in dit geval de laatste om op te geven", zo schrijft de clubleiding van Atalanta maandag in een verklaring omtrent het overlijden van Atalanta. "Jouw gulle glimlach zal altijd in de harten van de mensen die het plezier hebben gehad om je te ontmoeten blijven zitten. Vaarwel Andrea..." Rinaldi doorliep de jeugdopleiding van Atalanta, maar een debuut in de hoofdmacht werd hem nog niet gegund.

"President Antonio Percassi en de hele Atalanta-familie zijn diep ontroerd. We leven dan ook intens mee met de familie van Andrea in deze zeer moelijke tijden", voegt het bestuur van de nummer vier in de Serie A daaraan toe. Rinaldi werd overigens onwel tijdens een oefensessie van Legnano, de Serie D-club die de middenvelder huurde van Atalanta.

Het overlijden van Rinaldi is een nieuwe tegenslag voor Atalanta. De provincie Bergamo is een van de zwaarst getroffen gebieden in Italië tijdens de coronacrisis. Verschillende spelers van de kwartfinalist in de Champions League raakten ook besmet met het coronavirus. De training is inmiddels hervat, al is het nog onduidelijk wanneer er weer gespeeld wordt in de Serie A.

Meer nieuws

Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
0
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
7
PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
3
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
14
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties