Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Van Dijk ziet problematische factor voor Oranje tegen Polen: 'Dat is balen'

Laatste update:

Tijdens de laatste persconferentie voor de opening van het EK voor Nederland vraagt verslaggeefster Noa Vahle wat Van Dijk vindt van de grasmat die klaarligt in Hamburg.

De verdediger maakt duidelijk dat hij zich wel zorgen maakt om de omstandigheden, maar dat zijn ploeg ermee zal moeten dealen, net als de Polen.

"Of het veld heel slecht is, dat weten we nog niet exact. Het lijkt erop dat het veld hetzelfde is als in de wedstrijd in Frankfurt toen we tegen Duitsland speelden. De bovenlaag zal waarschijnlijk snel loskomen. Dat is natuurlijk balen, maar beide elftallen zullen ermee om moeten gaan", aldus Van Dijk.

Het is gebruikelijk dat teams op een eindronde de laatste training afwerken in het stadion waar daarna de wedstrijd gespeeld wordt, maar Oranje had die toestemming niet vanwege de slechte grasmat, legt ook bondscoach Ronald Koeman uit.

"We hebben ervoor gekozen de laatste training 'gewoon' in Wolfsburg te doen. Wij vinden dat je veel meer kan doen richting een wedstrijd dan wanneer je in het stadion traint."

"Maar uiteindelijk hadden we sowieso niet mogen trainen hier vanwege de grasmat", besluit de bondscoach. De aftrap van het duel met Polen vindt zondag om 15.00 uur plaats.

Meer nieuws

Lovende Spaanse media zien onverwachte uitblinker: 'Van welke planeet kom jij?'
10
Vermoedelijke opstellingen Nederland - Frankrijk: Simons en Veerman onder druk
54
Afellay vindt dat Spanje Italië heeft 'gedeclasseerd' maar heeft ook kritiekpunt
8
Spanje plaatst zich na galavoorstelling tegen Italië voor achtste finales
81
Driessen rekent op wijziging bij Nederland: 'Eén van die twee spelers sneuvelt'
16
Afellay heeft medelijden met één speler Italië: 'Hij schrikt vannacht wakker'
31

Meer sportnieuws

Reacties