Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atalanta verslaat Sporting Portugal en doet Nederland een coëfficiëntenplezier

Laatste update:

Aan de kant van Atalanta stonden er twee Nederlanders aan de aftrap: Mitchel Bakker en Marten de Roon. Teun Koopmeiners begon op de bank, net als Hans Hateboer. Jeremiah St. Juste was bij Sporting één van de drie centrale verdedigers.

Na een vrij saaie openingsfase kwam Atalanta via een scherpe voorzet van Aleksey Miranchuk gevaarlijk voor het doel van Sporting. De Rus legde de bal bij de tweede paal neer, waar hij Sead Kolasinac bereikte. De kopbal van de verdediger belandde op de bovenkant van de lat. Atalanta bleef de bovenliggende partij, al wist het zichzelf in het weinig enerverende duel niet te belonen.

Na ruim een half uur spelen kwam Sporting vrij plotseling op voorsprong. Pedro Gonçalves ging een één-tweetje aan met Viktor Gyökeres en rondde van dichtbij af: 0-1. Tegenvaller voor Sporting was het uitvallen van goudhaantje Gyökeres twee minuten later. De Zweed moest zich laten vervangen door Daniel Bragança.

Op slag van rust kwam Atalanta tot tweemaal toe dicht bij de gelijkmaker. Allereerst redde Sporting-goalie Franco Israel op een schot door het midden van Emil Holm, waarna ook Gianluca Scamacca zijn meerdere moest erkennen in de goalie van de Portugezen. Israel tikte de bal ternauwernood onder de lat vandaan.

Vlak na rust was het alsnog raak voor Atalanta. Een voorzet vanaf de rechterkant van Ederson schoot door tot bij de tweede paal, waar Lookman, mede door een mispeer van St. Juste, van dichtbij kon binnentikken: 1-1. Het bleek het benodigde recept voor Atalanta te zijn. Niet lang na de openingstreffer gaf Miranchuk behendig mee aan Scamacca, die van dichtbij voor de 2-1 tekende.

Sporting was vlak voor tijd nog tot tweemaal toe zeer dicht bij de gelijkmaker. Allereerst werkte Paulinho de bal op het doek van het doel en in minuut negentig was het opnieuw Paulinho die een grote kans liet liggen. Ditmaal kopte hij rakelings naast en dus zit het Europese avontuur er voor Sporting op. De nederlaag van Sporting komt Nederland goed uit gezien de strijd om plek zes op de coëfficientenranglijst.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
3
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
15
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
53
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties