Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atalanta winkelt na successen voor miljoenen opnieuw in Eredivisie

Laatste update:

De transfer van Czyborra komt niet uit de lucht vallen. De interesse speelde al enige tijd en eerder deze week bevestigde technisch directeur Tim Gilissen dat de speler toestemming had gekregen om te onderhandelen met een andere club. Bij Atalanta wordt hij waarschijnlijk de stand-in van Robin Gosens, die eveneens een verleden heeft bij Heracles. Czyborra speelde sinds de zomer van 2018 in Almelo, nadat hij werd overgenomen van Schalke 04. Eerder haalde Atalanta met Hans Hateboer (FC Groningen) en Marten de Roon (sc Heerenveen) al meer spelers weg uit de Eredivisie.

Gosens is blij met de komst van Czyborra naar Bergamo, zo liet hij onlangs weten in gesprek met TC Tubantia. "Geweldig voor hem", aldus de ex-Heraclied. "Eindelijk weer eens een Duitser om Duits mee te praten. Hij heeft ook nog dezelfde achtergrond als ik, we kennen dezelfde mensen, dat schept een band. Heracles kennende zit het met zijn mentaliteit en karakter ook goed, ik kijk er naar uit."

Czyborra kwam dinsdag aan in Italië en werd met succes medisch gekeurd, alvorens hij zijn handtekening zette onder een meerjarig contract bij de achtste finalist van de Champions League. De voormalig jeugdspeler van Schalke kwam dit seizoen tot negentien competitiewedstrijden, waarin hij goed was voor twee doelpunten en evenveel assists. Zijn contract in Almelo liep nog door tot medio 2021.

Volgens Heracles-trainer Frank Wormuth wordt er gezocht naar een vervanger van Czyborra. "En dat wordt geen 35-jarige kant-en-klare-speler die we voor 5 euro gaan ophalen", aldus de Duitse coach. "Het wordt weer een project, zoals wij bij Heracles altijd projectjes doen. Wij gaan een speler ophalen die zich bij ons verder gaat ontwikkelen en dan de volgende stap gaat zetten, zoals Lennart dat ook gaat doen."

Lennart Czyborra is goed genoeg voor de Serie A

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
15
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
12
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties