Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Athletic Club krijgt wat het verdient en kegelt Real Madrid uit Copa del Rey

Laatste update:

Athletic is met 23 eindzeges in de Copa del Rey de meest succesvolle club na Barcelona (31 titels), terwijl Real met 19 titels op de derde plek staat. Beide kwartfinalisten bleken vastberaden om zich een weg te banen richting de halve finale. Het al even energieke publiek zag Dani García na negen minuten bijna de eerste klap uitdelen, maar Thibaut Courtois was alert. Real veinsde vervolgens dominantie te door het vele balbezit, alleen creëerde Athletic de kansen.

Aanvoerder Iker Muniain zag zo tot tweemaal toe zijn slalom door de Madrileense defensie in een deceptie eindigen. Real stelde daar op zijn beurt weinig tegenover. De kaarten leken geschud in het voordeel van de thuisploeg, tot Nico Williams een minuut voor rust lelijk zijn knie verdraaide en van het veld moest. Athletic liet zich niet uit het veld slaan door het incident, en ging na de pauze rustig verder waar het gebleven was.

Na een uur had Carlo Ancelotti er schoon genoeg van, en bracht Isco voor de tegenvallende Vinícius Júnior (die twee dagen geleden in Brazilië nog een uur tegen Paraguay had gespeeld). Het mocht niet baten. Athletic bleef aanzetten; Real mocht van geluk spreken dat Muniain in de 65ste minuut net te laat was om een afvallende bal op te pikken. Met nog vijftien minuten op de klok begon de ploeg van Marcelino echter op te raken. Voor het eerst in de tweede helft moest Julen Agirrezabala in actie komen na een inzet van Casemiro en Real leek bloed te ruiken. Beringuer voorkwam in minuut 89 dat er een verlenging aan te pas moest komen. De vleugelspeler pikte de bal op langs de rand van het zestienmetergebied en schoot met een listige stuit langs Courtois.

-

Meer nieuws

Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
10
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
82

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties