Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Atletico wil geruchten over Griezmann snel beëindigen'

Laatste update:

Griezmann ligt nog tot medio 2020 vast in het Vicente Calderón, maar toch wordt er al een tijdje gesproken over een nieuwe verbintenis. Dit is vooral bedoeld om de gelimiteerde afkoopsom omhoog te brengen: Griezmann zou momenteel voor tachtig miljoen euro op te halen zijn, maar beweerd wordt dat Atlético dit bedrag wil verhogen tot honderd miljoen euro. Als Griezmann hiermee instemt, kan hij natuurlijk een flinke salarisverhoging tegemoet zien.

De 25-jarige aanvaller wordt echter gelinkt aan Chelsea en Manchester United en weet dat er bij deze clubs nóg beter betaald wordt. Volgens de Daily Mail hebben vrienden van Griezmann hem echter afgeraden om naar Engeland te verhuizen, omdat het fysieke spel van de Premier League helemaal niet bij de lichte aanvaller zou passen. Scouts van Chelsea en United zouden daar evenwel anders over denken.

Antoine Griezmann zou niet in de Premier League passen

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
1
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties