Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Atlético aast op PSG-duo als vervangers Griezmann: reeds één akkoord'

Laatste update:

Volgens onder meer El Larguero is Di Maria het zat om als tweede viool te fungeren achter Neymar, Kylian Mbappé en Cavani. De zaakwaarnemer van de Argentijnse aanvaller zou al contact hebben gehad met sportief directeur Andrea Berta over de mogelijkheid van een zomerse overstap. Het vertrek van Fernando Torres zou er eveneens voor zorgen dat Atlético geïnteresseerd is.

Mundo Deportivo stelt dinsdag dat Atlético aast op Cavani. Volgens de Spaanse krant is de Uruguayaan al persoonlijk akkoord met de club en ligt er een principeovereenkomst op tafel. Cavani zou bereid zijn aanzienlijk minder te verdienen in Madrid. Met name trainer Diego Simeone is naar verluidt happig op de komst van de 31-jarige spits van PSG.

Ondertussen zou de clubleiding van Atlético nog van alles doen om Griezmann te behouden. Volgens AS is president Enrique Cerezo dinsdag om de tafel gegaan met de Fransman in een restaurant in Madrid. Naar verluidt heeft Griezmann een verbeterd contractaanbieding op zak, met een beloofde gage van twintig miljoen euro per seizoen.

Verwacht jij dat Antoine Griezmann verkast naar Barcelona?

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
0
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
22
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
53
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
6
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties