Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético-captain krijgt rood in catacomben: 'Het is onvoorstelbaar'

Laatste update:

Gabi was in de catacomben van het Vicente Caldereón niet te spreken over een handsbal van Jordi Alba na een schot van Antoine Griezmann, één halve minuut voor de 2-3 van Neymar. Gil Manzano weigerde naar de stip te wijzen en zodoende counterde Barcelona zich naar de winnende treffer. "Ik heb gezegd: 'Jesús, het was een strafschop en rood. Je zal op televisie zien dat je een vergissing hebt gemaakt'. Meer heb ik niet gezegd. Daarna schreeuwde hij naar mij: 'je ben eruit gestuurd'. Het is onverstelbaar."

"Iedereen maakt vergissingen, maar vergissingen moeten ook worden toegegeven. Er moet meer verantwoordelijkheid worden gedragen en er moet meer dialoog met de voetballers zijn." Met tien man was Atlético niet in staat om de tweestrijd met Barcelona in zijn voordeel te laten kantelen. "Eén man minder op het veld, dat voel je. We hadden van tevoren het gevoel dat we de 1-0 uit het heenduel ongedaan konden maken, maar Barcelona heeft de counters optimaal benut."

-
Met elf man had Atlético Madrid na de rust voor de ommekeer gezorgd

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Wat als Vitesse valt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
5
Olympiacos dankt grote held Ayoub El Kaabi voor allereerste Europese prijs
52
PSV moet op zoek naar een nieuwe linksback: 8 potentiële kandidaten op een rij
8
Dick Schreuder verliest om algehele titel in Spanje, maar krijgt nog een kans
2
Kieft slaat Verbruggen over en noemt eerste doelman Oranje op het EK
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties