Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético countert zich naar zege tegen laagvlieger en loopt uit op Valencia

Laatste update:

Las Palmas maakte geen enkele aanstalten om op zoek te gaan naar de overwinning, waarbij de kleine kansen die er wél waren voor het bezoek, niet werden verzilverd in de eerste helft. Zodoende hield de ploeg van Diego Simeone voor de 19e keer in de 21 competitiewedstrijden de nul na 45 minuten spelen, met slechts drie tegentreffers in totaal in het eerste bedrijf. De thuisploeg wist zelf echter ook niet te scoren, ondanks grote mogelijkheden.

Meer: Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético

Zo had Gabi één-op-één met doelman Leandro Chichizola de kans om de score na een kwartier te openen, maar de middenvelder faalde jammerlijk. Ook Fernando Torres wist enkele buitenkansjes niet te benutten, maar de grootste kans kwam op naam van Antoine Griezmann. De spits trof echter jammerlijk het aluminium. Simeone besloot in de rust in te grijpen en Koke te vervangen voor Yannick Ferreira Carrasco in een poging tot scoren te komen.

Op het uur werd de ban gebroken door Griezmann: de Fransman werd in de counter gelanceerd, was ongrijpbaar voor de verdedigers en verschalkte met een subtiele voetbeweging Chichizola. Carrasco kon even later na een uitstekende individuele actie de 2-0 maken, maar miste. Torres besliste twintig minuten voor tijd wél het duel, door na een vlijmscherpe counter Chichizola kansloos te laten met een vlammend schot. Invaller Thomas Partey verzorgde, wederom na een tegenaanval, het slotakkoord.

Verwacht jij dat Atlético Madrid tweede eindigt in LaLiga?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
5
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
45
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties