Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético dankzij invaller Arda opnieuw de beste van Madrid

Laatste update:

Atlético won de onderlinge ontmoeting met de stadsgenoot vorig jaar en liet ook nu snel zien wat de intenties waren. Al na tien minuten kopte Tiago binnen uit een hoekschop van Koke, waarmee hij de thuisploeg voor een lastige opgave stelde. Real wist zich dan ook heel even geen raad met de vechtmachine van Diego Simeone, die de wedstrijd vanwege zijn schorsing overigens niet vanaf de bank kon meemaken. Tot zijn spijt moest de coach van los Colchoneros echter constateren dat zijn elftal ondanks de prima start meer onder druk kwam te staan.

Dat leidde tot een vrije trap voor Gareth Bale, die zijn uitstekende inzet echter gepakt zag worden door Miguel Ángel Moyà. Niet veel later moest de doelman zich alsnog gewonnen geven. Guilherme Siqueira ging in de eigen zestien klunzig in duel met Ronaldo, die tegen de grond ging en een strafschop mee kreeg. Zonder te twijfelen schoot Reals sterspeler de bal zelf vanaf de stip binnen. Atlético kreeg het daarna lastig en werd ver teruggedrongen, maar had eerst het geluk dat Karim Benzema in kansrijke positie slecht aannam en vervolgens met een schot de buitenkant van de paal raakte. Ook een kopbal van zijn hoofd ging er niet in.

Na de pauze veranderde er aanvankelijk niks aan het spelbeeld. Real domineerde en had meestentijds de bal, zonder daarbij echt gevaarlijk te worden. Het verweer van de bezoekers was echter ook niet geweldig, waardoor de wedstrijd weg leek te zakken. Uit het niets schakelde Atlético na een dik uur spelen echter ineens bij en kwamen er kansen. Zo zag Koke zijn schot rakelings langs de paal glijden en kopte invaller Arda na een voorzet van Juanfran net over het doel van Casillas.

Het bleek een voorbode op wat zou gaan komen. Vlak na zijn eerdere misser werd de Turk prachtig vrijgespeeld na een handigheidje van Raúl García, waarna Arda de bal met uiterste precisie buiten bereik van Casillas in de verre hoek schoot. Real had op dat moment nog zestien minuten om het tij te keren, maar slaagde er niet in om de rivaal nog eens onder druk te zetten en een slotoffensief te ontketenen. Atlético hield dan ook vrij eenvoudig stand en boekte voor het tweede jaar op rij een competitiezege in de thuishaven van de stadsgenoot. De achterstand van Real op koploper Barcelona is daardoor na drie speelronden al zes punten.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
31
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
1

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties