Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético deelt negenjarig contract uit: 'Deze club voelt als familie'

Laatste update:

"Deze club voelt als mijn familie. Er is geen enkele plek op de wereld waar ik liever zou zijn", vertelt hij op de officiële website van zijn club. "Ik zal altijd alles blijven geven om de club het vertrouwen dat in mij wordt getoond terug te betalen. Ik wil iedereen bedanken, van de spelers tot de staf, voor hun dagelijkse hulp die mij de speler heeft gemaakt die ik nu ben."

Dat is nog eens een verlenging! Saúl Ñíguez heeft zijn krabbel gezet onder een nieuw, negenjarig (!), contract bij Atlético Madrid! #atletico #saúl #saúl2026 #laliga

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

De 22-jarige Saúl krijgt met zijn verbintenis van negen jaar het langste contract dat ooit door een speler van los Colchoneros getekend is. De middenvelder sloot zich in 2007 aan bij de jeugdopleiding van Atlético en maakte in 2012 op zeventienjarige leeftijd zijn debuut in de hoofdmacht. Hij is sindsdien uitgegroeid tot een dragende kracht op het middenveld van de Madrilenen en werd ook in verband gebracht met clubs als Barcelona.

"Saúl is een voorbeeld voor alle talenten in onze opleiding. Hij is een zeer complete voetballer. Hij is sterk in de lucht, heeft een geweldig afstandsschot, werkt zich een slag in de rondte en heeft ondanks zijn jonge leeftijd al zeer veel ervaring. Ik zie geen limiet voor zijn ontwikkeling. We mogen heel blij zijn met zijn toewijding", reageert technisch directeur José Luis Pérez Caminero opgetogen.

Denk jij dat Saúl Ñíguez zijn hele loopbaan bij Atlético Madrid blijft?

Meer nieuws

Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
5
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
27
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
8
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties