Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético doet zijn plicht en mag weer wachten op concurrentie

Laatste update:

Voor de interlandperiode ging Atlético onderuit bij Real Sociedad en om de aansluiting met de andere titelkandidaten te behouden moest er dan ook worden gewonnen van Málaga. Die boodschap bleek begrepen, want de thuisploeg ging prima van start. Na twaalf minuten spelen lag de bal achter Málaga-doelman Idriss Kameni, die zich bij de eerste paal liet verrassen door Tiago. De Portugees kopte raak uit een hoekschop. Atlético behield daarna het overwicht en kwam drie minuten voor rust verdiend op 2-0.

Na een prachtige aanval stuurde Mario Mandzukic Arda Turan de zestien in, en de Turk behield het overzicht. Hij zag de meegelopen Antoine Griezmann bij de tweede paal en leverde de bal perfect af. De zomeraanwinst hoefde niet veel meer te doen dan de bal binnen te schuiven. Málaga, dat overigens aantrad zonder Nordin Amrabat, stelde daar teleurstellend weinig tegenover, maar beet na de onderbreking zo nu en dan van zich af. De beste kansen bleven echter voor de thuisploeg.

Zo moest Kameni redding brengen op een inzet met het hoofd van Raúl Jiménez, terwijl Gabi niet veel eerder uit kansrijke positie net naast had geschoten. Atlético maakte het zichzelf echter toch weer lastig: Roque Santa Cruz kreeg de gelegenheid om uit een bijzonder lastig hoek raak te schieten, waarmee de spanning terugkeerde in het Vicente Calderón. De hoop op een comeback werd tien minuten later echter de grond in geboord door Samuel. De aanvaller van de bezoekers zag zijn tweede gele kaart en moest inrukken.

Atlético nam daarna het heft weer in handen en liep alsnog verder uit. Godín bepaalde met een simpele kopbal op aangeven van Tiago voor de 3-1. Helemaal ongeschonden kwamen de gastheren het laatste gedeelte van de wedstrijd echter niet door. Gabi, die al geel op zak had, begin rond de middenlijn een domme overtreding en moest daardoor eveneens het veld voortijdig verlaten. Ook de thuisploeg eindigde daardoor met tien man.

-

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties