Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético door bijzondere matchwinner geveld en is woest op arbitrage

Laatste update:

Atlético Madrid - Villarreal 0-1
De supporters van Frente Atlético zijn niet meer welkom in het stadion, maar zij zongen hun favoriete ploeg van buiten het stadion hartstochtelijk toe. Desondanks speelde Atlético in de eerste helft niet bijzonder veel klaar en het was veelzeggend dat na 37 minuten pas voor het eerst gericht op doel werd geschoten. Doelman Sergio Asenjo kon de poging van Tiago echter gemakkelijk pakken. Villarreal kreeg ook één mogelijkheid, maar Denis Cheryshev was zelfzuchtig en opteerde voor een schot op doel, waar hij beter af had kunnen leggen. In de blessuretijd van de eerste helft claimde Villarreal nog recht te hebben op een strafschop nadat Gabi hands had gemaakt, maar dat was de scheidsrechter van dienst ontgaan.

Atlético bleef ook na rust de bovenliggende partij en nu lukte het de ploeg van Diego Simeone wel om serieus gevaarlijk te worden. Asenjo keerde een kopbal van Mandzukic echter met de voeten en even later werd een kopdoelpunt van de Kroaat afgekeurd, omdat hij een verdediger zou hebben geduwd. De arbitrage leek daarbij echter flink in de fout te gaan en dat vond Atlético duidelijk ook. In het restant van het duel kregen beide partijen nog een paar kansen, maar Vietto werd op tijd afgestopt, Miguel Moyá hield Cheryshev van scoren af en een voorzet van Koke bereikte geen medespeler. Het duel leek dan ook in een brilstand te eindigen, maar Vietto schoot na 84 minuten toch nog de 0-1 binnen.

Sevilla - Eibar 0-0
Sevilla had, achteraf gezien, op gelijke hoogte kunnen komen met Atlético, maar slaagde er niet in om middenmoter Eibar van zich af te schudden. Na een lastige beginfase trok het thuiselftal van Unai Emery de wedstrijd naar zich toe, maar onder anderen Éver Banega en Nicolás Pareja kwamen niet tot scoren. De Andalusiërs bleven ook na rust de gevaarlijkste ploeg en via Grzegorz Krychowiak waren zij dicht bij de bevrijdende 1-0, maar het schot van de Pool werd geblokt. Via Stéphane M'Bia leek Sevilla alsnog de drie punten in eigen huis te houden, maar doordat Carlos Bacca bij die aanval buitenspel stond, werd die treffer geannuleerd.

-
Wie eindigt dit seizoen hoger in de Primera División, denk je?

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
6
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
6
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties