Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético door late gelijkmaker in het voordeel tegen Real

Laatste update:

Rodríguez en Raúl García scoorden in de laatste tien minuten van de wedstrijd en hiervoor had de derby niet veel hoogtepunten opgeleverd. Atlético maakte al snel duidelijk dat het Real het spel wilde laten maken en hielden zich vooral bezig met verdedigen, met twee zware overtredingen van Koke en Guilherme Siqueira (allebei geel) in het eerste kwartier. Real had meer balbezit, maar kwam simpelweg niet door de defensie van de landskampioen en kreeg in de eerste helft geen noemenswaardige kans. De beste mogelijkheid voor de Champions League-winnaar was vijf minuten voor de thee voor Cristiano Ronaldo, maar zijn kopbal miste de juiste richting en ging naast het doel van Miguel Ángel Moyà. Hij kreeg van Diego Simeone de voorkeur boven Jan Oblak.

Atlético kreeg nog de beste kansen om in de eerste helft op voorsprong te komen. Na een ruim kwartier spelen was de eerste serieuze mogelijkheid voor Saúl Níguez, die na een fout van Sergio Ramos alleen op Iker Casillas af ging, maar het schot van de jongeling was te slap en kon simpel gepakt worden door de keeper. Daar leek een kwartier hierna opnieuw sprake van te zijn, maar Casillas stond te grabbelen bij een hoge bal, waardoor Mario Mandzukic binnen kon schieten. De opvolger van Diego Costa schrok blijkbaar van de kans die hem geboden werd, want zijn volley was niet overtuigend en belandde recht in de handen van Casillas, die zijn fout dus niet afgestraft zag worden.

Voor de tweede helft voerde Carlo Ancelotti een opvallende wissel door: hij bracht Rodríguez binnen de lijnen en wisselde Ronaldo, die dus niet terugkeerde voor de tweede helft. Volgens Cadena SER heeft de Portugees een beenblessure, maar daar is nog geen duidelijkheid over. Met de Colombiaan binnen de lijnen werd de wedstrijd niet opeens veel beter, maar ruim twintig minuten voor tijd kreeg Real wel een enorme kans om op voorsprong te komen: een vrije trap van Gareth Bale werd niet naar de zijkant gebokst door Moya, waardoor Toni Kroos de rebound binnen kon schieten. Hij raakte de bal echter niet goed en zag zijn inzet hoog over het doel gaan.

Real zette na deze kans meer druk naar voren en ging nu echt op zoek naar de openingsgoal. Ancelotti bracht Ángel Di María nog binnen de lijnen en el Fideo stond net een paar minuten in het veld, toen Rodríguez Real op voorsprong bracht: de bal bleef bij een scrimmage hangen in het strafschopgebied en Rodríguez wist de 1-0 binnen te schieten. Real leek hierdoor op weg naar een overwinning, maar gaf deze kort voor tijd toch nog uit handen: de bal werd bij een hoekschop verlengd tot bij Raul Garcia, die van dichtbij de 1-1 kon binnen tikken. Atlético kreeg zodoende een belangrijk uitdoelpunt en mag in eigen huis gaan proberen om de Spaanse Supercup binnen te halen.

-
Wie wint de Spaanse Supercup?

Meer nieuws

Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
14
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
19
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
4
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
18
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties