Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético heeft reden tot klagen na tweede nederlaag van seizoen

Laatste update:

David Moyes wordt volgens diverse media de nieuwe hoofdtrainer van Sociedad, maar hij was zondag nog niet aanwezig in Estadio Anoeta. Waarschijnlijk thuis voor de televisie zag hij Atlético nog wel goed beginnen, met een openingstreffer in de tiende minuut. Raul Garcia gaf de bal laag voor op Mario Mandzukic, die van dichtbij niet kon missen en zijn vijfde doelpunt van het seizoen maakte.

Het antwoord van Sociedad liet niet lang op zich wachten. Vijf minuten na de 0-1 trok Carlos Vela de score alweer terug in evenwicht, met een geweldig schot vanuit de tweede lijn. Atlético moest dus weer opnieuw beginnen, maar kende geen goede dag en kwam tien minuten voor rust met de schrik vrij, toen Diego Godín de bal net voor zijn eigen doellijn weg gleed. Even na rust kwam de landskampioen met tien man te staan, omdat Guilherme Siqueira twee keer geel kreeg.

Over deze rode kaart zal nog wel even nagesproken worden. De vleugelverdediger kreeg kort na de thee zijn eerste gele kaart en pakte enkele minuten later ook zijn tweede prent, maar zijn tackle in het duel met Vela was toch duidelijk op de bal. Atlético had dus pech en acht minuten voor het einde profiteerde Sociedad van de man-meer-situatie, dankzij een rake kopbal van Agirretxe (1-2). Sociedad stijgt door deze overwinning naar de vijftiende plaats op de ranglijst.

-

Meer nieuws

De Telegraaf noemt redenen waarom Ajax-deal Potter klapte; Ten Hag weer in beeld
2
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
25
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
3
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
33
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties