Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Atlético heeft volgende versterking voorhoede voor dertig miljoen binnen'

Laatste update:

De sterspeler van de Basken zou voor dertig miljoen de overstap maken naar stadion Vicente Calderón, laat AS weten. De verwachting is dat de deal zondag of maandag officieel bekendgemaakt zal worden. De onderhandelingen tussen Atlético en Sociedad, dat zaterdagavond nog in Nijmegen oefende tegen NEC (0-1 winst), zijn al even gaande en naar verluidt zijn deze inmiddels afgerond.

Meer: Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético

De technisch begaafde Griezmann verruilde zijn geboorteland Frankrijk al in 2005 voor de jeugdopleiding van Sociedad, waar hij in 2009 debuteerde in de hoofdmacht en uitgroeide tot de vedette van de ploeg van trainer Jagoba Arrasate. Afgelopen seizoen was de vleugelspeler goed voor zestien treffers in de Primera División. Tijdens het WK in Brazilië was de linkspoot actief met het Frans elftal.

Denk je dat Antoine Griezmann veel gaat spelen bij Atlético Madrid?

Meer nieuws

Bondscoach Tedesco laat Courtois thuis voor EK: 'Wil geen pingpong spelen'
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
3
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
1
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties