Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético maakt na droomstart geen fout en is weer even alleenheerser

Laatste update:

Het was voor los Colchoneros zaak om het als achttiende geklasseerde Valladolid vanaf minuut één onder druk te zetten en dat was ook precies wat er gebeurde. Na ruim twee minuten leidde dat tot de openingstreffer van García, die bij een ingestudeerde vrije trap profiteerde van Gabi's breedtepass en van een meter of zestien raak schoot: 1-0. Er waren nog geen vier minuten gespeeld toen ook de 2-0 al op het scorebord stond in Estadio Vicente Calderón. Diego Costa zag na een dieptepass hoe Valladolid-keeper Diego Mariño uit zijn doel kwam en had weinig moeite om met een subtiele lob voor 2-0 te zorgen.

Geen ploeg ging slechter van start in de Spaanse competitie sinds Sporting Gijón ruim twee jaar geleden tegen Real Sociedad ook binnen vier minuten reeds twee goals incasseerde, maar de bezoekers hielden in het verdere verloop van de eerste helft redelijk stand. Aan aanvallen kwam het elftal van coach Juan Ignacio Martínez nauwelijks toe, en de in de basis gestarte Toby Alderweireld hoefde zich amper in te spannen in de Madrileense defensie, maar Valladolid was na het dramatische begin waarschijnlijk blij dat met een 2-0 tussenstand de rust werd gehaald.

Na de hervatting hadden de gasten de zaken in defensief opzicht beter voor elkaar. Godín was met een kopbal wel een keer dicht bij een derde goal, maar aan de andere kant kreeg ook Javi Guerra een kans; zijn volley verdween echter over het doel van sluitpost Thibaut Courtois. Even later leek de Belgische doelman wel in actie te moeten komen, maar rechtsback Juanfran voorkwam dat Daniel Larsson kon afronden. Toch bleef Atlético veruit de gevaarlijkste ploeg, en nadat Mario Suárez al op de lat had gekopt, was het Godín die met het hoofd voor de 3-0 tekende na een corner van invaller Diego.

-
Denk je dat Atlético Madrid kampioen van Spanje wordt?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties