Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético maakt zich geen zorgen: 'El Cholo blijft nog wel even'

Laatste update:

Al in zijn eerste seizoen won Simeone met los Colchoneros de Europa League en een paar maanden daarna volgde ook de Europese Super Cup. Aan het eind van zijn tweede seizoen legde Atlético beslag op de Copa del Rey door stadsgenoot Real Madrid te verslaan. Bovendien eindigde de club als derde in de competitie. Vorig seizoen volgde de verovering van de Spaanse landstitel en een plek in de finale van de Champions League.

Meer: Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético

Mochten er fans zijn, die vrezen dat Simeone na dit seizoen vertrekt bij Atlético Madrid, dan heeft voorzitter Enrique Cerezo kalmerende woorden voor hen. "Simeone heeft nog een contract voor drie jaar bij onze club. Hij is een heer en een man van zijn woord", zegt Cerezo zelfverzekerd. "El Cholo blijft nog wel even. De club vindt het geweldig dat we met Simeone kunnen werken en bovendien hebben we een uitmuntend elftal. Er zijn met niemand problemen", aldus de voorzitter.

Gevraagd naar de kansen van Atlético om ook dit seizoen een grote prijs te pakken, zegt Cerezo: "Real Madrid verslaan in de Copa del Rey kostte een flinke krachtsinspanning. Ik hoop dat we in de kwartfinales ook af zullen rekenen met Barcelona. De mooiste wedstrijden van de voorbije jaren waren die tussen Atlético en Barcelona en we willen allebei naar de halve finales. Het is denk ik fifty-fifty, maar in de competitie was Barcelona dit seizoen beter."

"De landstitel? Dat is nu moeilijker dan het in andere seizoenen is geweest. Vorig jaar deden er drie clubs serieus mee, dit jaar vechten er vijf teams om de titel. Er zitten seizoenen tussen, waarin het er niet in zit. Op dit moment is onze situatie goed, hopelijk is dat aan het eind van de rit nog steeds zo", zegt Cerezo. Atlético staat na negentien wedstrijden derde, op drie punten van Barcelona en vier van Real Madrid. Real heeft nog wel een wedstrijd tegoed, net als Sevilla dat vierde staat.

Denk jij dat Atlético Madrid dit seizoen weer een prijs pakt?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
14
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
28
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
22
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties