Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético Madrid heeft dertig miljoen euro over om Spaans international los te weken

Laatste update:

De transfer van Le Normand naar Atlético is al langere tijd op handen. De nummer vier van het afgelopen LaLiga-seizoen hoopt zich met meerdere centrumverdedigers te versterken deze zomer en de Sociedad-speler moet de eerste worden.

Le Normand en Atléti hebben reeds een akkoord bereikt over het te tekenen contract van de elfvoudig Spaans international. Alleen een eventuele stugge houding van Sociedad kan een transfer nog in de weg staan.

Relevo-journalist Matteo Moretto voegt toe dat er met de overgang waarschijnlijk een bedrag van rond de dertig miljoen euro gemoeid gaat. Le Normands contract beschikt over een afkoopsom van vijftig miljoen euro, maar Atlético denkt dus met een aanzienlijk lager bedrag een deal te kunnen beklinken.

Le Normand, die ook over de Franse nationaliteit beschikt, staat sinds de zomer van 2016 onder contract bij Sociedad. De ploeg uit San Sebastian nam hem destijds transfervrij over uit de jeugdopleiding van Stade Brest.

In Madrid lijkt Le Normand de opvolger te worden van Mario Hermoso, die over een aflopend contract beschikt. Dit gaat hij niet verlengen en als we La Gazzetta dello Sport mogen geloven, gaat Napoli profiteren van de aanstaande transfervrije status van Hermoso.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
0
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
34
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties