Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético Madrid herstelt zich na rampstart en pakt leiding in Spanje

Laatste update:

Andreas Ivanschitz verraste door al in de tweede minuut voor de 0-1 te zorgen. De Oostenrijker ontving een goede pass en trok drie man van Atlético met zich mee, maar al vallend wist hij de bal toch nog (via de voet van Thibaut Courtois) in de verre hoek te mikken. Het was pas de eerste tegentreffer op eigen veld voor Atlético sinds 400 minuten. De Madrilenen kenden een slecht eerste half uur, maar daarna kwam de vaart erin en begon de comeback vorm te krijgen.

Met een goede kopbal bracht Diego Godín de score na dertig minuten weer in evenwicht en Diego Costa zorgde snel na rust voor de verdiende 2-1 voorsprong. Hij schoot knap binnen met een volley en overtrof daarmee Radamel Falcao. Vorig seizoen stond de Colombiaan rond hetzelfde tijdstip op zeventien treffers, terwijl de huidige ster van Atlético er al achttien maakte in zeventien wedstrijden. Bovendien was het voor Diego Costa zijn vijftigste treffer in de Primera División.

Het gat dat de Spaans-Braziliaanse topschutter sloeg was echter niet beslissend. Negen minuten na zijn goal trok Pedro Rios vanaf eigen helft een flinke sprint en verschalkte hij doelman Courtois met een goed schot in de linkerhoek. Atlético gaf de moed nog niet op en greep een kwartier voor het slot opnieuw de leiding in het Vicente Calderón. Juanfran versierde een strafschop, die door Diego Costa benut werd. In de slotfase kreeg bij de tegenstander Juanfran García, de ex-Ajacied, nog een rode kaart.

-
Zie jij Atlético Madrid dit seizoen landskampioen worden?

Meer nieuws

SC Heerenveen meldt zich bij PSV voor 21-jarige middenvelder
0
Kaj Sierhuis ziet nachtmerrie uitkomen: opnieuw een zware knieblessure
2
Live meepraten in de Croky Cup: Union Sint-Gillis - Royal Antwerp FC
6
Toptalent Barcelona beloond na doorbraakseizoen: nieuw contract met megaclausule
14
'Arsenal gecharmeerd van Hato en Ramaj; keeper krijgt verrassende concurrentie'
57
'Op dat gebied zijn wij momenteel koploper, boven PSV en Ajax'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties