Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético Madrid is woedend en haalt 'karatetrap' van Ibrahimovic aan

Laatste update:

Griezmann bracht zijn ploeg op 19 oktober met twee doelpunten terug van een 0-2 achterstand, maar moest het veld vlak na rust verlaten. De dertigjarige aanvaller kwam met een hoog been in op Roberto Firmino en raakte de Braziliaan hard in de nek. In afwachting van de uitspraak moest Griezmann daarna de return in de Champions League op Anfield (2-0 verlies) aan zich voorbij laten gaan. Nu pas heeft Atlético te horen gekregen dat Griezmann over precies een week ook niet inzetbaar is tegen AC Milan.

Atlético is verbolgen over de rode kaart en wijst volgens AS naar een soortgelijke overtreding van Zlatan Ibrahimovic. De veertigjarige spits van AC Milan kwam tegen FC Porto weg met een gele kaart, nadat hij hard doorging op Chancel Mbemba. De verdediger van Porto werd door Ibrahimovic met de punt van de schoen op het hoofd geraakt. "Identiek, maar zonder schorsing van twee wedstrijden", zo is het bezwaar van Atlético.

De Madrilenen hebben goede hoop dat de schorsing van Griezmann in hoger beroep wordt ingetrokken. Eerder deze Champions League-campagne zag Aaron Wan-Bissaka zijn schorsing in beroep verlaagd worden van twee duels naar één, nadat de rechtsback van Manchester United met een grove tackle van het veld was gestuurd tegen Young Boys. Overigens heeft Atlético te horen gekregen dat ook Felipe twee wedstrijden geschorst is. De Braziliaan kreeg in de uitwedstrijd tegen Liverpool rood voor een tackle op Sadio Mané. Atlético bekijkt nog of beroep aantekenen zinvol is voor Felipe.

Meer nieuws

VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
23
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
18
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
21
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
4
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
51

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties